Renovatiewerken binnen

Is je huis aan een opknapbeurt toe? Tijd voor een nieuwe vloer, betere isolatie, valse wanden of plafonds om je ruimte volledig anders in te delen of energie te besparen? Keuze te over!  Wij bekijken samen met jou de mogelijkheden, en brengen elk renovatieproject tot een goed einde. Je vindt ons in Linkebeek, maar werken doen wij in heel Vlaams-Brabant.

Onze diensten

Valse wanden & plafonds

Je ruimte anders indelen? Energie besparen? Valse wanden of plafonds plaatsen wij snel en efficiënt.


Lees meer

Tegelwerken

Bij tegels denk u natuurlijk meteen aan badkamer en keuken, maar wist u dat ze in andere kamers ook handig kunnen zijn? Wij geven u het juiste advies!

Lees meer

Isolatiewerken

Een goede isolatie zorgt ervoor dat er geen kostbare energie verloren gaat. Buiten, binnen, muren of daken? Dito Renovatie regelt het allemaal!

Lees meer

Parket & Laminaat

Tijd voor een nieuwe vloer? Kies je dan voor parket, of toch maar laminaat? Dito Renovatie geeft het juiste advies, en voert alles tot in de puntjes uit.

Lees meer

Waarom Dito Renovatie?

Never change a winning team, toch? Dieter en Tom van Dito Renovatie in Linkebeek (Vlaams-Brabant) zijn zo op elkaar ingespeeld dat we mogen spreken van een succesformule: algemene renovatiewerken tot in de kleinste details uitgevoerd.

Het is niet altijd makkelijk om uit alle mogelijkheden net dat te kiezen dat het meeste bij jou past, en het dan nog eens uit te voeren. Daar zorgt Dito Renovatie nu juist voor: echte dienstverlening. Geen ingewikkelde facturen, onderaannemingen of onvoorziene kosten, maar een persoonlijke, heldere aanpak: Dieter en Tom bekijken met u de mogelijkheden, geven het juiste advies, en voeren eender welke herstelling, aanleg of renovatie tot in de puntjes uit. Zo geniet u mee van de passie waarmee wij elk project aanvatten èn afronden.

Verbouwingsplannen en geen idee welke mogelijkheden je hebt?

Dito Renovatie
Beukenstraat 73 (gv.)
1630 Linkebeek
Tom Houbrechts
0496 79 79 45
Dieter Pierret
0474 89 19 88
Vind ons ook op