Totaalprojecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam euismod orci vitae ante volutpat semper. In eleifend velit sed pretium hendrerit. Ut ultricies faucibus libero, sed commodo quam euismod eu.

Hoe gaan we te werk bij totaalprojecten?

Intakegesprek

Een totaalproject uitwerken, vraagt wederzijds vertrouwen en begint bij een verkennend gesprek waarbij uw wensen en budget ten gronde besproken worden. Wij zullen u begeleiden in het hele bouwproces zodat u zonder zorgen van uw huis een thuis kan maken.

Materiaalkeuze

Alles start met een ontwerp en een voorstel van de te gebruiken materialen, waarbij wij of onze partners u volledig advies kunnen geven van de vele mogelijkheden.

Offerte

Aan de hand van de plannen, gekozen materialen en keuzes van de klant, gaan wij vervolgens aan de slag met het opstellen van een prijsraming/budget en het verloop van tussentijdse facturen. Een duidelijke communicatie met de klant zodat hij/zij steeds weet bij wie hij terecht moet voor vragen en opmerkingen

Werfopvolging

Gedurende het volledige verloop, is onze focus gericht op de service. Het opvolgen en het waken over de kwaliteit van het eindresultaat.

  • Tijdig en correct

  • Elke dag laten we de werf netjes achter

  • Respecteren van afgesproken budget en timing

  • Goede communicatie met de klanten

Oplevering

Na voltooiing van de werken wordt een oplevering gehouden met alle betrokken partijen en wordt de nodige administratie afgehandeld.

Waarom Dito Renovatie?

Never change a winning team, toch? Dieter en Tom van Dito Renovatie in Linkebeek (Vlaams-Brabant) zijn zo op elkaar ingespeeld dat we mogen spreken van een succesformule: algemene renovatiewerken tot in de kleinste details uitgevoerd.

Het is niet altijd makkelijk om uit alle mogelijkheden net dat te kiezen dat het meeste bij jou past, en het dan nog eens uit te voeren. Daar zorgt Dito Renovatie nu juist voor: echte dienstverlening. Geen ingewikkelde facturen, onderaannemingen of onvoorziene kosten, maar een persoonlijke, heldere aanpak: Dieter en Tom bekijken met u de mogelijkheden, geven het juiste advies, en voeren eender welke herstelling, aanleg of renovatie tot in de puntjes uit. Zo geniet u mee van de passie waarmee wij elk project aanvatten èn afronden.

Onze realisaties

Verbouwingsplannen en geen idee welke mogelijkheden je hebt?

Dito Renovatie
Beukenstraat 73 (gv.)
1630 Linkebeek
Tom Houbrechts
0496 79 79 45
Dieter Pierret
0474 89 19 88
Vind ons ook op