Valse wanden & plafonds

Terug
Wanneer je een ruimte anders wilt indelen, maar niet over de mogelijkheid beschikt om een dragende muur te plaatsen kan een valse wand uitkomst bieden. Bovendien plaatst Dito Renovatie deze snel en efficiënt, met een minimum aan vuil! Bij het plaatsen van valse wanden komen immers geen breekwerken aan te pas. 

Vergeet ook vooral niet dat het plaatsen van een valse wand erg positief kan zijn voor je energierekening: zorg ervoor dat er geen warmte verloren gaat, en je energie optimaal wordt benut!


Valse plafonds zijn uiterst handig, bijvoorbeeld in oudere woningen, om het oorspronkelijke plafond te verlagen en hierdoor een gezellig effect te creëren. Het plaatsen van valse plafonds vereist geen breekwerk, zo is Dito Renovatie dus in staat om je valse plafond snel en efficiënt te plaatsen, zonder je huis vol stof te blazen.

Heb je ook al eens aan de voordelen voor je energierekening gedacht? Ook valse plafonds zorgen ervoor dat je je energie optimaal benut dankzij extra isolatie en een compactere ruimte. Mooi toch?

Verbouwingsplannen en geen idee welke mogelijkheden je hebt?

Dito Renovatie
Beukenstraat 73 (gv.)
1630 Linkebeek
Tom Houbrechts
0496 79 79 45
Dieter Pierret
0474 89 19 88
Vind ons ook op