Tegelwerken

Terug

Een tegelvloer is slijtvast, duurzaam, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Tegels zijn eindeloos en evolueren in materiaal, kleur, grootte, etc. Zo heb je de keuze tussen modern of liever klassiek, stijlvol, grote formaten of kleine mozaïeken, dikke of dunne tegels, Dito renovatie zorgt voor een totale uitvoering van alle nodige chape- en tegelwerken.

Dit kan gaan van wandtegels voor de badkamers en douches, maar ook voor toiletten en keukens wordt vaak gekozen voor tegels. Met wandtegels kunt u een volledige muur bekleden, maar u kunt ook een contrast creëren door een muur gedeeltelijk met tegels te bezetten. Wandtegels zijn niet enkel gemakkelijk te onderhouden, ze zijn bovendien zeer decoratief.

Een goed technisch en esthetisch advies is een must om zo jouw droom te kunnen realiseren. Tom en Dieter werken als 1 team samen waardoor wij onze klanten een correcte planning, opvolging en perfecte afwerking kunnen garanderen. We werken volgens de regels van de kunst, met aandacht voor elk detail. Dito renovatie zorgt voor een vakkundige plaatsing en levering tegen een correcte prijs.


Verbouwingsplannen en geen idee welke mogelijkheden je hebt?

Dito Renovatie
Beukenstraat 73 (gv.)
1630 Linkebeek
Tom Houbrechts
0496 79 79 45
Dieter Pierret
0474 89 19 88
Vind ons ook op