Opritten & terrassen

Terug
Tijd voor een nieuwe oprit? Allemaal goed en wel, maar waar is de beste plaats? In welk materiaal bovendien: natuursteen, klinkers, kasseien of tegels? Wilt dit dan zeggen dat heel je tuin binnen de kortste keren is omgespit?

Dito Renovatie biedt antwoord op deze vragen, en wat meer is: zorgt voor jouw perfecte oprit. Eerst en vooral bekijken we de mogelijkheden, en krijg je van ons het juiste advies. Samen brengen we het project tot een goed einde: geen verrassingen of torenhoge rekeningen, degelijk vakwerk is waar we voor gaan. En je kan er van op aan dat jouw tuin geen slagveld is wanneer we klaar zijn.

De zomer staat voor de deur, en het is eindelijk tijd voor een nieuw terras, of om het oude te renoveren?  Misschien heb je net een zwembad laten aanleggen en horen daar de perfecte tegels bij? Maar hoe groot moet dat terras dan wel zijn? Welke materialen gebruik je het best?

Geen makkelijke keuzes, we geven het toe. Maar gelukkig is Dito Renovatie er om je bij te staan. Eerst en vooral bekijken we samen met jou de mogelijkheden, en de verschillende materialen. Daarna voeren we het project efficiƫnt uit, zonder verrassingen. Dankzij ons vakwerk geniet jij dan in no time van jouw nieuwe terras!

Verbouwingsplannen en geen idee welke mogelijkheden je hebt?

Dito Renovatie
Beukenstraat 73 (gv.)
1630 Linkebeek
Tom Houbrechts
0496 79 79 45
Dieter Pierret
0474 89 19 88
Vind ons ook op